Over EK Fashion & EK Fashion Academy

In de spotlights:

Sustainability Movement Monitor!

 

Klik hieronder op de juiste button voor meer informatie voor merken of retailers:

A collective for individual success

De modebranche ontwikkelt zich snel en verandert continu; daarom wordt er veel van leveranciers en ondernemers gevraagd. EK Fashion ondersteunt graag met adviezen, education, actuele marktinfo, inkoop private label en meer.

EK Fashion informeert middels representatieve benchmark over de ontwikkelingen in uw eigen branche. We volgen de verschillende modesegmenten, merken en artikelgroepen en geven uitleg over leverings- en verkooppatronen. We ondersteunen ondernemers bij een persoonlijk inkoopplan en assortimentsadvies. We bezoeken (indien mogelijk gezamenlijk) (inter)nationale beurzen en organiseren zelf beurzen en trends events. Daarnaast heeft EK Fashion samenwerkingsvormen- en groepen waarbij in meer of mindere mate intensief wordt samengewerkt met ondernemers.

We geloven in samenwerking en partnership met onze onafhankelijke retailers en leveranciers en zo creëren we een duurzame toekomst die is gebaseerd op beter, niet meer. Zo bouwen we samen aan een sterk en divers retaillandschap. Wij ondersteunen mode-ondernemers op basis van onze kernovertuigingen en bieden actuele data, collecties en kanalen.

Onze bouwstenen voor rendement in de mode

Product

Door te begrijpen wat klanten willen en advies op maat te geven help je klanten om een gebalanceerde garderobe samen te stellen. Gedurende het jaar levert EK Fashion opvallende en unieke collecties dames-, kinder- en herenkleding. Exclusieve collecties met meerdere levermomenten en een interessante marge.

Private Labels

Business Intelligence

Door winkeldata te analyseren over de branche verschaft EK Fashion waardevolle inzichten en prognoses met betrekking tot trends en consumentengedrag. Op basis van onze unieke stijl-matrix voorzien wij ondernemers van pragmatische oplossingen en collectie-advies.

Samenwerking

Omnichannel

Door gezamenlijk data uit te wisselen bereiken we samen een efficiënte omnichannel retailing. EK Fashion vormt de schakel tussen merken en retailers en we digitaliseren het proces. Met nieuwe technologieën bieden we ondersteuning om continuïteit te realiseren en zo relevant te blijven in een uitdagende markt.

Omnichannel

Onze krachten bundelen

Wij zien een mooie toekomst voor de individuele mode-ondernemer. Want als we als zelfstandige ondernemers onze krachten bundelen, versterken we elkaar.
Met volledige transparantie, eerlijke marges en maximale resultaten.